Nytt laktosfritt

Valio laktosfritt

Sprillans nya bra produkter i det laktosfria sortimentet hos Valio är dels 2 smaksatta creme fraicher som du kan laga mat med. Den ena är Tre peppar och det är rätt mycket drag i den och den andra är med citron och dill. Jag använde dem till fisk och det blev kanoners. Du kan hälla dem över fisken och in i ugnen, eller helt enkelt lägga en stor kall klick på laxen.

Valio laktosfri kvarg

Dels har de två ljuvliga laktosfria kvargsorter: vanilj och citron. Så gott till t ex jordgubbar. Tyckte vekligen om dem båda. Rose-Marie gör sig just nu lite lustig över mig för jag var helt säker på att det hette kvark och inte kvarg. Alltså jag vet ju egentligen, men ett tag snurrade det till lite i huvudet. Men hon ska inte säga något som från ingenstans messade ordet ’Aubergine’ till mig. När jag undrade vad hon menade så sa hon att hon inte hade skickat det, mmmm….Undras i vilket huvud det snurrar mest:-)

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *