Skärgårdsö och Mia Moscato Piccolo

fINNHAMN

Nu ger jag mig ut i den svenska skärgården över Nationaldagen. Några timmars båtresa och två nätter i en liten stuga. Ska bli grymt mysigt. Stockholms skärgård är sagolik och att upptäcka en ny ö ska bli spännande. Perfekt på båtresan blir Mia Moscatos nya piccoloflaskor. Vilken ö det är berättar jag snart! Eller ni skärgårdsexperter kanske ser vilken? Jag har aldrig varit där tidigare.

Mia moscato

Mia Moscato är ett sött mousserande vin med inslag av päron, fläder, pomerans och citrus. En av mina favoriter till picknick! Vinet lanserades på den svenska marknaden förra året och blev direkt en succé. Mia Moscato har under 2013 vunnit flera priser i prestigefyllda tävlingar och nu följer man upp succén och lanserar vinet på piccoloflaska. Flaskan är perfekt till sommarens festligheter, picnicks och weekendresor och dessutom till ett riktigt bra pris. Jag tycker det blir så sött att ställa fram varsin flaska på det dukade bordet eller picknickfilten. Alla får varsin egen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *