Jonas Träningsmat i en vecka – Du vann!

jonas träningsmat

Grattis Lotta! Du vann med dina fina tips och motivering en kasse från Jonas träningsmat välfylld med den godaste och härligaste maten som passar perfekt för att toppa formen. Här är Lottas tips och motivering:

Hej, mitt bästa träningstips är att se till att ha variation i sin träning, då är risken att man tröttnar mindre. Själv varvar jag löpning med spinning och lite annan träning. Att börja dagen med träning är också ett fantastiskt sätt att både få det gjort samt få bra energi resten av dagen. Efter en tuff vår med vab, ryggont samt den värsta allergisäsongen någonsin har jag äntligen kommit igång med min träning igen. Nu är jag anmäld till två lopp och att vinna Jonas nyttiga mat vore ett fantastiskt sätt att komma igång med både träning o kost. PS. Din blogg är så fin Linda och den hjälper mig verkligen med alla fantastiska recept:-)

Glöm inte maila mig din adress så förmedlar jag kontakten så ni komma överens om leverans av kassen till dig då det passar.

Linda

0 kommentarer

  1. Oh vad jag blir glad nu, tack så otroligt mycket för det här och en fantastiskt inspirerande blogg. Nu ska här tränas o ätas nyttigt. Y just made my day:-). Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *