Prima Grill

DSC_0191

Rooftop grill stod det på inbjudan. Det var grillat högt över takåsarna på Söder med grillentusiasten och kokboksförfattaren Jonas Cramby vid grillen. Barbecue Ribs, kanske bland det godaste som finns. Till det snaps som passar perfekt till just grillat. Här O.P. Anderson. prima grill 2

Prima Grill är ett kit med 5 olika, handplockade, sorter kryddat brännvin som passar särskilt väl till grillat. De olika snapsarna matchades även till Ostron, deviled eggs och lamm på majschips med syrad rödlök. De finns i beställningssortimentet på Systemet. I kitet ingår O.P. Anderson, Östgöta Sädesbrännvin, Hallands Fläder, Läckö Slottsaquavit och Örtagårdsbrännvin. Vi fick lära oss att snaps inte ska drickas iskall som många tror, utan lätt kyld bara, då kommer smaken fram som bäst och passar till maten.

pRIMA GRILL

Här ser ni de brännvin som ingår i det lilla kitet. Vi bjöds även på en kanongod drink gjord på Hallands Fläder, sockerlag, citron och toppad med sprite. Läskande!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *