Botox eller inte Botox?

Stureplanskliniken

I början av året testade jag Botox vid ögonen. Jag trodde aldrig jag skulle testa Botox faktiskt. Jag fick genom ett event på Stureplanskliniken ett bra erbjudande och tänkte att man inte har något att förlora på att testa eftersom det inte är en permanent förändring. Dagarna innan jag skulle testa var jag så nervös, ville inte förändra mitt utseende bara pigga på det. Bästa Helen på Stureplanskliniken var så gulligt professionell och lugnade mig. På Stureplansklinken förändrar de aldrig utseenden utan bättrar på. Jag har länge känt att ögonlocken börjar kännas tunga, vilket gör ögonen mindre och ger mig ett trött utseende. Så hur gick det då?

DSC_0047

Helen stack väldigt försiktigt några gånger vid ögonbrynen och något stick mellan ögonen. Det tog sådär 5 minuter. Ögonen öppnades upp och jag fick verkligen ett piggare utseende. Det var många som tyckte att jag såg så pigg ut. Jag kände mig också mycket piggare utan att förändra utseendet. Effekten blev en skön känsla av att vakna pigg varje morgon. Det tog cirka 3 månader tills effekten var borta, så nu har jag ingen Botox längre. Om jag kan tänka mig att göra det igen? Absolut!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *