Vi checkade in på Best Western

Best Western

Igår eftermiddag checkade vi in på Best Western i Eskilstuna för att spendera helgen på Parken Zoo. Vi var medbjudna på Bambis inbjudan, så otroligt gulligt av henne. Jag har aldrig testat Best Western tidigare. Vi blev så välkomnade! På barnens sängar låg det varsin dinosaurie gosedjur och varsin bok som var personnligt signerade av författarna.Best WesternInnan avfärd till Parken Zoo var det ekologisk hamburgerbuffé i restaurangen, så himlans gott. Till det hallonsmoothie och blåbärsdryck – organisk och utan socker – Godaste någonsin! Det fanns även morots- och gurkstavar. Best Western Roligt det ändå skulle vara om Magda kunde sitta någorlunda still, t ex då man äter. Bara en tanke sådär:-)

DSC_0093

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *