Toppbloggarträff minsann

toppbloggare loppi

Igår kväll var jag på helmysig toppbloggarträff på Apoliva Pop-up Studio i Mood Stockholm. Det var jag, Caroline, Lina, Deer och Therese. Såklart också Loppigänget Theresa, Katarina och Charlotta. Så härligt gäng att hänga med vilken dag som helst. ikväll minglade vi med bubbel, jordgubbar och annat smått och gott på Apolivas Pop-up Makeup-Studio i MOOD gallerian.

apoliva

Vi blev sminkade med deras nyheter, bl a deras Limited Edition smink i somrigt pudriga pasteller. Pop-up studion har en massa läppglans, ögonskuggor, duschgeléer mm. Den har öppet i MOOD t o m 8 juni. Du kan för endast 150 kr få en sminkning och då får du också fritt välja en makeup-produkt. PicMonkey Collage Roliga och härliga Caroline som gav baktips till sminktjejen. Fina Lina som vaggade runt på Jennys lilla Zoe.

DSC_0040

Kom hem med dessa underbara produkter som jag inte kan vänta med att testa.

Linda

0 kommentarer

  1. Vilket fint inlägg 🙂 OM jag ska vara ärlig så ja jag njuter av egentid…..kanske beror på att jag vart vaken så mkt nätter tidigare….sen är jag så sömnneroende, behöver helst 10h sömn / natt…men får det sällan…kanske 1-2 ggr per v bara…. men gumman försök NJUT…om det är jobbigt kan du inte boka upp grejer då? typ events, tjejmiddagar, sitta o blogga, se en film, läs en bra bok? försök tänk på dig själv 🙂 ses på månd, kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *