Jonas äggröra och helgplaner

Jonas träningsmat

Började dagen såhär i morse, tidigt i morse eftersom barnen vaknar innan 6. Men mysigt! Jag gjorde Jonas Lundgrens äggröra (snart vårruset ju!). Väldigt god var den.

Jonas Äggröra

1 ägg

4 äggvitor

1 matsked creme fraishe

Vispa i hop ägg och crème fraiche , salt & peppar. Värm smeten långsamt till krämig konsistens. Du kan t ex servera den med keso och hackade hasselnötter. Tillsätt gärna färsk persiljaJonas träningsmat

Plussade på med ett av mellanmålen från Jonas Träningsmat – Hallonkvarg med rostade mandlar, sååååååå gott! Hejdundrande bra frukost, helnöjd känner jag mig. Vad har ni för helgplaner? Vi ska till Skansen idag med en vän till mig och hennes två döttrar. Picknick såklart. Fick också ett mess från min vän och granne Jessica som bjöd in till grill idag på eftermiddagen. Så om det hinns med så surfar vi givetvis förbi där och myser. Bästa grannen i världen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *