Jonas Träningsmat – Veckomeny

Jonas träningsmatNå ni kanske undrar hur min meny kommer se ut med Jonas Träningsmat (Ingen mer chokladfondant men en hel massa gott)? En halvkasse innehåller 5 mellanmål och 5 middagar. Här är de, inte bli avundsjuka nu:-)

Middag

Sötsyrlig lax med skaldjurssås

Het lammpannbiff med orientalisk citrongrässås

Pocherad torsk med sparrissås och pressat ägg

Quorn masala

Chilikyckling med satay på cashewnötter

Till det 5 portioner med tillbehör: råris, linser och quinoa

Mellanmål

Lime och blåbärskvarg

Krämig äggröra

Röra på oxbringa med pepparrot och knäckebröd

Varmrökt lax med potatis och kokt ägg

Hallonkvarg med rostade mandlar

Jonas Lundgren Jonas träningsmatJonas Lundgren är superkocken som ni kanske har sett på Kockarnas kamp. Han vann 2009 silver i VM för kockar, Bocuse d´Or, världens mest prestigefyllda tävling för kockar. I över 10 år har han arbetat på mycket kända restauranger i bl a Singapore, Kalifornien och London. Nu driver han sin egna Restaurang Jonas i Stockholm.

Jonas träningsmat PT

Jonas Lundgren är även utbildad PT och intresserad av sambandet mellan träning och kost. Han har tillsammans med Svarta Lådan utvecklat träningsmat som är näringsrik, gjord på bra råvaror och anpassad till dig som vill leva sunt.

Linda

0 kommentarer

  1. Njut av maten! Jag är nyfiken som vegetarian att finns det också träningsmatkasse till vegetarianer? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *