Nu laddar jag upp för Vårruset med Jonas Träningsmat!

Jonas träningsmat

Den här kassen fylld med underbar färdiglagad mat stod utanför min dörr då jag kom hem igår kväll. Det är Jonas Träningsmat. Jag ska springa Vårruset om en vecka (hur jag nu kom på den tanken). Så jag jobbar på alla plan nu med att förbereda mig. I den här kassen finns nyttig, färdiglagad mat och mellanmål för 5 dagar. Jag testade några av Jonas rätter på eventet Twisted Picnic och blev helt såld. Ska visa er vad som finns i kassen såklart. Ska bli otroligt skönt att kunna fokusera på träning den här veckan och ändå få i sig vällagad, nyttig mat.

Jonas träningsmat

Linda

0 kommentarer

  1. Vad härlig du är! Stort lycka till på loppet! Ett bra tips, hehe, välkomna mjölksyran som en kär gammal vän! 😉 Kraaaaam!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *