Twisted Picnic – Massa härlig inspiration

Twisted picnic
Smått och gott, nytt och fräscht. Temat var picnic med en twist på PR Byråns Story Relations event. Det var färgglatt, sugrör och drinkar, nyheter och tips, och självklart smakprov på allt. Kettle chips som är storfavoriter hos mig sedan evigheter tillbaka bjöd på smakprov. Älskar deras Sea salt with crushed Black Pepper och Sour cream och Sweet Onion (deras nyaste smak). Great Earth bjöd på hälsosamma drinkar med Macapulver som är ett mycket närings- och mineralrikt pulver. Superpulver med andra ord. Drinken var dessutom väldigt god. Organiskt vin, 99 Rosas, på tetra med skruvkapsyl, lätt att ta med på utflykter. Raw food läckerheter från GOTT! by Malin, Stockholms första RAW food leverantör. Dessutom var söta Ebba von Sydow där och presenterade sin bok Fest med Systrarna von Sydow. Den köpte jag bums! Den är så otroligt somrigt härligt inspirerande.
jonas
Superkocken Jonas Lundgren har startat sin egen matkasse, Jonas träningsmat. Han berättade om trender på G i matvärlden. Vi går mot det enklare, stora grytor som alla tar ur, att det inte ska vara upplagt så perfekt. Grönsaker blir också bara trendigare och trendigare.
DSC_0038
Maten från träningskassen var så underbart god. Hade gärna ätit hans mat varje dag. I träningskassen är alla rätter färdiglagade, bara att värma och äta. Det kommer även med goda, nyttiga mellanmål. Allt med antal kalorier och tänkt att passa den som tränar en hel del, eller som vill börja träna, som jag…Kan man äta sig i form?
virtuous vodka
Fantastisk god upptäckt var Virtuous Vodka. Det är svensk vodka smaksatt enbart med äkta råvaror. Den tillverkas i Nynäshamn på ekologisk råg och finns i smakerna chili, hallon, ingefära, havtorn, citron och vanilj. Man hittar den i Systemets beställningssortiment. Där kan man bl a beställa en Virtuous Vodka Selection med alla 6 smakerna i mindre flaskor. Rekommenderas, ni kommer bli helt sålda på den.
Annas pepparkakor
Sist, men inte minst, Annas Pepparkakor har lanserat sin nya smak Cappuccino. Faktiskt första gången som pepparkaka inte smakar jul för mig. Jag har alltid haft svårt för pepparkakor då det inte är jul. Men dessa med lätt cappuccinosmak vill jag äta året runt.
Lotus biscoff
Här en annan stornyhet: Lotus Biscoff lanseras nu i Sverige. Känner ni igen dem? Det är Europas favoritkex minsann. Har funnits en massa år, du kan ha fått den på sidan av ditt kaffe utomlands eller på flyget till kaffet. De har en sådan där karamelliserad smak som är ljuvlig. Ni kanske inte heller visste att det är de som äger våra Annas Pepparkakor (eller Anna’s Thins som de heter i deras sortiment)?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *