Du vann en kartong med Västkustchips

Västkustchips
Tadaaaa…Här kommer vinnarna till varsin stor kartong med hela 6 påsar krispiga Västkustchips i nya smaken Mild & Krämig Lök (glöm inte maila mig din adress!):
GRATTIS GRATTIS GRATTIS
Louise

Jag vill vinna därför att jag ÄLSKAR chips! Det är ett måste att knapra på några chips medans jag lagar mat och det är obligatoriskt med chips till barnens fredagsmys (och vår fredagsdrink). Min absolut största last i livet är grillchips och Västkustchipsen med Gräddfil&Lök. Så, de här nya chipsen borde slå samman mina addictions i ett chips så jag slipper ha två påsar hemma och slipper välja chipssort (framför allt!). Sen bort vi så dumt till så nyheter tar lite lång tid att leta sig ut på våra hyllor så de här har jag inte sett än :-(
liniz2013
Jag älskar chips, bästa tilltugget som finns! Ett glas rose och lite chips så blir det mysigt fredagsmys :)
Hoppas hoppas:)
Martin
Jag skulle vilja vinna chipsen till frun som älskar chipsen! Sen kan väl även jag tänka mig att smaka på ett chips eller två;)
FREEEEEEDAG! Nu ska jag träffa allra bästaste Bambi på Afternoon Tea 🙂 Mycket chit chat och mumsande.Trevlig Helg!

Linda

0 kommentarer

  1. Åh vad glad jag blir 🙂 Hur gör jag`? Blev helt rörd efter ditt förra inlägg om barnen, så tårarna rinner på kinderna…tänk så olika vi kan ha det….. Så jobbigt det kan vara. Mina råd kanske inte är de bästa, men försök njut av din ensam tid, jag tycker alltid det är jobbigt att åka ifrån O, men dag 2 känns det oftast bättre….. Jag har hemsk separationsångest….men sen inser jag att jag mår även bra av att vara L och inte bara mamma. slippa ta allt ansvar. tror du också behöver det, så försök se det positivt. Sov, träna, gör saker som du mår bra av, baka, laga mat umgås m vänner. ses vi 20 maj? kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *