Humorgalan – För varenda unge!

uNICEF PAMPERS
Stelkramp är en vanlig orsak till att nyblivna mammor och spädbarn dör. Två doser stelkrampsvaccin under en graviditet kan skydda både mor och barn mot stelkramp vid födseln och under de två första månaderna. Jag följde i veckan med Bambi för att höra mer om samarbetet mellan Pampers och Unicef. Pampers har sedan 2006 drivit den globala kampanjen “Ett paket=ett vaccin”. De har på så sätt bidragit med 300 miljoner doser stelkrampsvaccin. Hannah & Amanda, som även de är med i samarbetet, presenterade från scen.
DSC_0021
Unicef berättade om sitt arbete, hur de arbetar, prioriterar. Deras mål är att hjälpa alla barn som har det svårt. Från dess att de ligger i magen på sin mamma till och med att de är 18 år. De är ett FN organ men får inga bidrag från FN utan är helt utelämnade till andra kanaler.
DSC_0023
Deras arbete och engagemang är otroligt.
DSC_0024
Ikväll 20-22 är det dags för Humorgalan, där TV4 samarbetar med Unicef i en humorfylld direktsänd gala. Årets programledare är David Hellenius, Eva Röse och Anja Pärson. Vi fick en sneak peek som var allt annat än humorfylld. Det var en snutt som visade då David Hellenius besökte Filippinerna efter katastrofen. Tårdrypande. Första gången jag är på en bloggrej och gråter. Tårarna ville aldrig sluta rinna. Som tur var satt jag bredvid min kära bloggkollega Annelie. Hon fiskade upp servetter till oss båda som snörvlade oss igenom sekvensen. Men galan kommer också innehålla en massa skratt, som tur är. Jag kommer inte missa en minut av galan och bänkar mig med en packe servetter redo.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *