Fest med systrarna von Sydow

Ebba von Sydow
För en vecka sedan var jag på Twisted picnic – ett härligt event med försmak av sommar på alla sätt! Där passade jag på att köpa boken Fest med systrarna von Sydow. Bakom boken står såklart Ebba Kleberg von Sydow och hennes syster Amy von Sydow Green. Boken var inte nedsatt utan jag köpte den till fullpris utav det enkla skälet att den är fantastiskt inspirerande. Det är sällan jag tycker så mycket om en bok att jag faktiskt går och köper den, och jag har redan alldeles för många receptböcker. Men när det är en sådan här bok som är så vacker som en ’Coffee table book’ som man vill ha liggandes framme för alla att bläddra i så…Det var också så många finurliga tips på dukning, menyer och roligt man kan göra i receptväg att jag bara ville ha hem boken. Ebba skrev väldigt gulligt i boken till mig också. Jag har stött på henne tidigare och slås alltid av hur jordnära och genuint trevlig hon är.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *