Taverna Bazaar, som Tusen och en natt

Taverna Bazaar
Och som om det inte räckte med den godast tänkbara mezetallriken, hembakta pitabröd och vinmarinerade oliver, så fortsatte vi med middag på Tusen och en natt restaurangen Taverna Bazaar. Det blev rammracks med grillade grönsaker och…
Taverna Bazaar
Hel svärdfisk med taramosalata.
Taverna Bazaar mat
Potatisskivor så tunna att de nästan blir chips, galet goda och en härlig grekisk sallad. Skulle vilja ta hit mina små tjejer. De skulle älska maten på Taverna Bazaar. Perfekta stället för barnfamiljer, då man går ut med kompisar eller bästisen för att prata över några glas vin, eller på romantisk dejt.
Restaurang Taverna Bazaar
Vi satt på markplan där det är sådär fräscht medelhavsinrett med blåmönstrat kakel och massa ljus. i källaren finns en stor och mysig del där man kan skulle kunna sitta större sällskap eller om man bara vill höja mysfaktorn.
Taverna Bazaar
Men kanske att man lyckades trycka ner lite god Choklad Collant med grekisk kaffesås då…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *