Veckomenyn – Lite kortare vecka

Veckomeny
Den här veckan kommer bli en intensiv jobbvecka. Kände därför för lite genvägar, lite halvfärdiga produkter för att det ska gå snabbt. Räkorna bara måste ni testa så god helg-kvällmys- med ett glas vin. Jag har varit i London i 4 dagar med en av mina bästa vänner, hade en vansinnigt bra semester. Vi gjorde allt: kultur, pub, fina restauranger, shopping, drinkar, spa mm. Sista kvällen låg vi och pratade till 3 på natten om sådana där saker man inte pratar om vanligtvis. Den här veckan är väldigt mycket rättning av Nationella Prov, i övrigt ska vi på kalas, jag ska på middag på spännande restaurang och jag behöver planera upp mitt liv lite. En sak som är i fokus nu är att jag behöver en tvättmaskin. Är så trött på att ta en helkväll per vecka med att springa ut hundra gånger till tvättstugan med 2 barn i släptåg. Har ni tips på bra och prisvärd tvättmaskin? Ps. Glöm inte bort att ni kan vinna en massa supergoda Västkustchips just nu, kika HÄR.
Vegetariska bollar i krämig sås med päron – När det ska gå fort, vara lagat och gudagott
Enchiladas med kyckling, bacon mm – Gott Gott
Lammförsgratäng – Den snabba vägen
Räkor i brynt smör med vitlök, citron och dill – Alltså jag bara föreslår fredag kväll med ett glas vin och ett gott bröd till!
Ha en sååååå fin vecka

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *