Shopping i London – Barnkläder

GAP
Jag shoppade inte speciellt mycket i London. Mest kläder till barnen faktiskt. Hittade den här jackan till Magda på GAP, nedsatt från 45 pund till 14 pund. Superkap! De har GAP butikern lite här och där, just den här låg på Regent Street.
NEXT
Vi handlade hur mycket som helst på NEXT till barnen. De har så mycket snygga barnkläder till väldigt bra priser. Många av deras kläder har någon liten intressant detalj. Jeansen till höger i bilden var så fräscha jeansleggings i mjukt material. De mörkgråa leggings hade väldigt fin spets nedtill och diamantknappar som Annie blev alldeles exalterad av. Allt hade en riktigt bra passform på barnen. NEXT finns i Kista Galleria vet jag, finns det på något mer ställe i Sverige?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *