Frukostnyheter värda att nämnas

Wasa 
Wasa knäcke i smaken kanel har varit mångas favoriter. Det är som att äta kanelbulleskorpor. Jag kan inte sluta äta dem. Nu har de fått sällskap av Sesam & Havssalt och Franska örter. De är så luftiga, knapriga att det är svårt att sluta äta dem. De med Sesam & Havssalt smakar lite som julknäcke säger Annie, de med Franska örter på minner mig om chips i smaken och de skulle passa perfekt till soppa och sallad. Till dem Wästgöta Klosters nya krämiga ostar, Munkens blå och grädd. För goda för att motstå
DSC_0051
De må vara tveksamma till att fotas, men de tyckte så mycket om både Wästgöta Kloster ostarna och Wasa knäcke, alla sorterna. Det som är toppen med Wästgöta Kloster ostar är att de är fyrkantiga i formen och inte har några kanter, det gör att det bara är att hyvla dem. Så skönt att slippa hyvla bort kanter.
wasa
Nom nom,nom. Barnen och jag har ätit av Wasa knäckes tre sorter som om det var godis och chips. Tur jag hann fota innan vi smakade…
Wästgöta kloster
Nya godingar i Wästgöta Kloster familjen: Munkens Blå är en rundpipig och krämig liten delikatess med mogen karaktär och fyllighet. Munkens Grädd är en grynpipig läckerhet med gräddig och fyllig arom.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *