Korvfestivalen 2014 – För stora och små

Korvefestivalen

Vi kom hem från korvfestivalen med en hel del korvar igår, jag och Rose-Marie. En mycket välordnad festival med härlig musik av Isterbandet på scen, roligheter, korvavsmakning och mycket mycket annat. Vi hade några mysiga timmar där vi smakade hur mycket goda korvar som helst och allt det där som hör till. Vi hade med oss barnen och de hade det riktigt bra på festivalen: det fanns gratis godisbuffé, sköna puffar att hoppa ner i och alla var väldigt gulliga och erbjöd pommes och korv till barnen från höger och vänster.
DSC_0018
Jag och Annie smakade korv så vi stod i fyra hörn. Man behöver verkligen inte fundera på lunch inte, varken för barnen eller dig. Det är så mycket avsmakning av korvar att man blir mer än mätt.
PicMonkey Collage
Gratis godisbuffé till barnen, gissa om det var populärt! Vi smakade vildsvinskorv, alkoholfri öl, köpte godaste korvbröden från Printz och kikade runt.
korvfestivalen
Jan Scherman och Ulf Elfving är båda med i Korvakademien som de sanna korvälskare de är. De är Korvfestivalens konferencierer. Med mycket humor, skratt och anekdoter leder de det som händer på scen.
korvfestivalen
Jag tog sikte på Taylors & Jones som har de mest magiska korvar, helt i ett slag för sig.
korvfestivalen
The Scherminator fick följa med hem, såååå goda! De tär Jan Schermans samarbete med Taylors & Jones som har resulterat i denna oemotståndliga heta lammkorv.
polarböd
Blev väldigt förtjust i Polarbröds nyhet: korvbröd. En mycket lyckad och härlig festival för stora som små som jag varmt rekommenderar.

Linda

4 kommentarer

    • Finaste Kinna, tack för inbjudan att få blogga om Korvfestivalen. Det var en sann ära och så härligt! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *