Njutningsfullt Afternoon tea i vacker miljö – Välkommen att anmäla dig nu om du är bloggare

Afternoon tea
Hur mysigt är det inte med vackert uppdukat Afternoon tea där man får njuta av massa goda bakverk, scones och sötsaker samtidigt som man njuter av ett gott te? Låter det trevligt? Då kanske det här är en Spotting som passar just dig.
Vi märker att te är en av de stora dryckestrenderna som kommer att slå starkt. Inte bara hemma, utan även på restauranger, caféer och juicebarer. Det dricks mer te och det pratas mycket kring te. Te börjar också komma mer som ett inslag i köket, där man använder det som en ingrediens i bakning och matlagning. Spot and Tell har tillsammans med Matstugan planerat för ett helt Te-koncept under 2014. Vi har mycket spännande att se fram emot under året!
Denna kväll kommer vi att avnjuta Afternoon tea i en otroligt vacker miljö ute på Skogshem och Wijk. En oas på Lidingö ute i det gröna och lummiga, med en fantastisk vattenutsikt. Kvällen är exklusivt arrangerad för en skara te- och fikaälskande bloggar. Villeroy & Boch visar hur man på ett vackert sätt kan duka bordet. Anette Rosvall bjuder på sina bästa bakverk för Afternoon tea och berättar om sin kommande bok ”Afternoon tea & det bästa från Storbritannien”. Till bakverken njuter vi av goda teer, som matchats av Fredrik Skeppstedt från Tehuset Java. Fredrik kommer att guida oss genom olika teer och bryggningsteknik. Det kommer också annat smått och gott som är värt att veta kring konceptet. De som vill söta sitt te kommer att kunna göra det med Lune de Miels olika honungar och sirapssorter. Electrolux visar sin senaste teknik, en vattenkokare i stilren design och ställbar temperatur. Happy Sthlm visar också sin senaste snyggt designade nyhet ”Droppen” och hur den passar in i konceptet. Vi kommer att presentera olika mjölprodukter från Kungsörnen, allt för att du ska kunna få inspiration till ditt eget Afternoon tea hemma. Dofterna från bakverk och teer kommer att få sällskap av ljuvligt doftande ljus från Yankee Candle. Under kvällen kommer även en rad andra överraskningar.
Det här kommer att bli en fantastisk kväll med mycket njutning, nyheter och kunskap. Allt för att du ska få den bästa inspirationen och kunna göra din perfekta Afternoon tea hemma. Afternoon tea är det första eventet i vårt hela Te-koncept för 2014. Eventet börjar med drop-in klockan 17.00 och startar kl. 17.30. Vi räknar med att hålla på i cirka 1,5 h. De som vill stanna lite längre är välkomna att göra det. Anmäler dig gör du HÄR.

Linda

0 kommentarer

  1. Älskar te i alla former! Synd att jag inte kan åka till Stockholm bara sådär…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *