Korvvänner och Scans nya Råkorvar

Scan
Jag var inbjuden på korvlunch till Scans huvudkontor häromdagen. Scan lanserar nu för första gången råkorvar med 95% kötthalt. Blev verkligen såld på dessa. De är smalare än vanligt så att de ska gå snabbt att grilla dem. De är smakrika och kombinationerna är väldigt lyckade.
scan 3
De kommer i 3 underbara smakkombinationer, alla var goda. Min absoluta favorit blev paprika och vitlök så fylligt smakrik och god. Dessa kommer verkligen ligga på min grill i sommar. De är helt sprillans nya och lanseras först på Korvfestivalen nu till helgen. Där kan man köpa med sig dem hem. Ska ni till Korvfestivalen? Jag tar med mig Annie dit på lördagen. Det ska bli så roligt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *