Korvfestivalen – Ses vi?

PicMonkey Collage
Jag och Annie laddar inför korvfestivalen imorgon lördag. Men det kommer bli lite fler kändisar förutom jag och Annie på festivalen. Jan Scherman och Ulf Elfving är två korvälskare som kommer vara konferencierer på festivalen och vimla omkring. Korvfestivalgeneralen Christina Möller berättar de roligaste anekdoterna om korv, Magdalena Ribbing kommer prata vett och etikett och berätta hur man äter sin korv rätt och Jens Dolk matchar dryckesval till korvrätter, för att bara nämna några.
korvfestivalen korvfestivalen
Korvfestivalen är öppen för besökare 10-18 lördag och söndag. Det kommer bli korvskola för barn där de kan göra 1 meter korv, Annie Lööf och Peter Eriksson möts i en debatt om mat, livsmedelsindustrin, jobben och den goda korven, Isterbandet spelar, Årets korvkrog Taylors & Jones presenteras (gissa om jag ska köpa på mig deras korvar-äääääälskar dem) och mycket annat roligt! Längtar!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *