Lakrits och Lakrits och Lakrits på Lakritsfestivalen

DSC_0208
Igår var jag och min underbara vän Rose-Marie på Lakritsfestivalen på Annexet vid Globen. Det är faktiskt världens största Lakritsfestival. Det är sannerligen lakrits överallt: söt lakrits, marsipanlakrits, lakritsmarmelad, isländsk lakrits, rökt lakrits osv. Man får smaka på det mesta och det gjorde vi ju såklart. Men vi köpte också med oss en hel del.
HAUPT
Spännande nyhet på lakritsmarknaden. Haupt lakrits! Det är svensk kvalitetslakrits som är så sprillans ny att den ännu inte finns ute i butik. Men den är på väg. Den kommer säljas i utvalda butiker, t ex NK. Jag har med deras lakrits hem så ni ska få se och läsa mer om dem. Tycker burkarna är grymma!
LAKRITSFESTIVALEN
Utvalda godingar! De där Van Slooten rosa påsarna såg vi väldigt många komma med. Det är påsar med fyllda lakritsbilar. Inuti har de en rinnande lakrits, en starkt sort och en mer saltlakrits. Men de tog bara kontanter och vi hade kort, så det blev inga tyvärr.
DSC_0207
Vi fastnade och handlade Joe & Sephs fantastiska lakritspopcorn som Beriksson marknadsför. Varenda en som har smakat dem har fastnat totalt. Det var igår över 6 000 besökare. Idag söndag är det öppet mellan 11 och 17 och ni är lakritssugna.

Linda

0 kommentarer

  1. Mmmmm 🙂 Lakrits Heaven! Van slooten är från Holland, men jag har inte sett just de där här ännu 🙂 Kram!

    • De är väldigt annorlunda i smaken. Goda! Superpopulära i år. Men det blev inga tyvärr eftersom de inte tog kort. Men tror Lakritsbutikerna har dem. Ska kika! Kramar

  2. Mmmm, så gott! Har andra av deras popcorn i butiken, tyvärr är de lite dyra… Men ska ändå beställa in de nya efter jag smakat dem på lördag.

    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *