Älg till frukost?

Knäck&Bräck miniälgar mini älgar
MiniÄlgar bakat på forntida sädesslag och med lingon eller blåbär? Jag kan inte nog rekommendera Knäck&Bräck – Östra Tunhem för deras produkter. Barnen älskar deras knäcke i form av älgar. De är så otroligt goda att barnen äter dem utan smör och pålägg. Inte heller blir det sämre av att de bakar på ekologiska och närproducerade råvaror. Älgarna innehåller forntida sädesslag som dinkel, spelt och emmer. Så glad att jag har upptäckt dem och deras genuina hantverk. Jag gillar också älgarna och de är succé till ostbrickan såklart.
PicMonkey Collage
Magda nöjer sig aldrig med bara en älg, hennes favorit är blåbärsälgarna. Innan de poppas in i munnen så får de pussa lite på varandra. Rören med älgar och några fler av kexen kan man beställa på nätet på deras hemsida, se Knäck&Bräck.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *