Korvbröd bakade på surdeg med tryffelmajonästoppad bacon & äpplekorv

ICA grill
Dessa korvbröd bakade på surdeg är bästa nyheten inför grillsäsongen. Det är ICA som lanserar korv- och hamburgerbröd bakade på surdeg. Äntligen något som matchar de bättre korvarna och hemmagjorda burgarna. Korven är en nyhet också med smak av äpple och bacon (den kunde gärna ha smakat mer dock). Jag blandade i lite tryffelolja i majonäsen och rörde runt, tryffelmajonäs. Lite rostad lök strösslad över och någon kvist persilja.
ICA grill
Testade även ICAs förkokta majs. Marinerade den innan grillpannan i lite saffran, spiskummin, chili, olja och salt. Jag tyckte det blev väldigt gott, barnen tyckte inte om det. Ska testa med lite andra smakkombos till dem. Har ni något bra förslag på goda marinader till majs?

Linda

0 kommentarer

  1. Då ska du pröva hamburgebrödet Brooklyn, också bakat på surdeg. Godare än ICAs hamburgebröd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *