Handlar ni matvaror på IKEA?

IKEA
Varenda gång när jag är på IKEA så avslutar jag med en runda i deras matbutik. Jag har 3 favoriter, som jag handlar på mig, varken mer eller mindre. Det är deras Rösti, grönsakskakor och kycklingpytt. Alla är verkligen toppen. Min storfavorit är verkligen Rösti. Den går snabbt att steka på och är knaprig och mjuk på precis rätt sätt. Barnen älskar dem också. De passar till allt, stekt ägg, fisk, kött, korv mm. Vad köper ni? Ska jag lägga till något på listan som jag ännu inte testat?

Linda

0 kommentarer

  1. Jag brukar köpa med mig något paket av deras djupfrysta chokladtryffelkaka. Tycker den är jättegod och perfekt till en kopp kaffe när man inte riktigt orkar svänga ihop något eget. Deras rösti har jag sneglat på, men aldrig testat. Blir nog att köpa med mig en förpackning vid nästa besök efter din rekommendation 😉

    • Då ska jag testa deras Tryffelkaka nästa gång. Låter perfekt! Tack för tipset. Röstin är kanon! Köper alltid flera paket. Man steker på den några minuter på varje sida och den passar till väldigt mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *