Dagens Lakrits – Karamellpopcorn med smak av lakrits & havssalt

Karamellpopcorn med smak av lakrits och havssalt
’Trots den korta tid Joe & Sephs har varit verksamma har de redan vunnit 11 priser för sina karamelliserade popcorn. De luftpoppar popcornen för hand med smörfylld karamell vilket ger kraftfull arom och en härlig krispighet och sötman balanseras med ingredienser såsom whisky, chili, salt och de nya smakerna Lakrits och havssalt samt Gin & Tonic.’ (Beriksson). Karamellpopcornen med lakrits från Joe & Sephs har blivit en megafavorit. Galet goda. Det här verkar verkligen vara lakritsfestivalbloggarnas favorit. Oväntat dundergott. Det är världspremiär för dem på Lakritsfestivalen faktiskt. Dessa kommer det inhandlas flera påsar av!
Karamellpopcorn med smak av lakrits och havssalt

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *