Glutenfritt med Kungsörnen och Jessica

Kungsörnen
Igår fick jag ett riktigt fantastiskt bud med Kungsörnens nya mjöler: bovetemjöl, mandelmjöl, majsmjöl. Jag fick också majsscones, cheesecake med hallon och nougat, mandelkakor och frallor. Allt bakade på de nya mjölerna, dvs glutenfritt. Gissa, gissa vem som tagit fram recepten? Jojomänsan Jessica Frej och Maria Blohm. De har dock inte bakat upp de som skickades ut med mjölerna. Tja, den här brickan bjöd ju in till testund, så jag bjöd helt enkelt in Jessica på te och bakverk bakade på deras recept. Väldigt lustig situation.Kungsörnen
Medan jag åt och njöt av allt gott satt Jessica och analyserade varje tugga, utseendet och konsistensen. Vi kom överens om att scones alltid ska ätas nybakta. Men, allt var så himmelskt gott. Recepten kommer ni nog kunna hitta i butik och/eller på Kungsörnens hemsida. Men jag ska baka upp dem, för det var så grymt gott, då kommer ni få recepten såklart. Som vanligt var det en underbar stund med Jessica. Hon är en så nära vän som man kan växla högt som lågt med. Vi skrattar alltid åt allt möjligt, pratar djuuupa saker och växlar tillbaka till skratten.

Linda

0 kommentarer

    • Vet du, Jessica och jag pratade lite om det där med t ex Göteborg. Någon borde starta upp det hela skicka ut lite bud;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *