Festivalmeny på Världens största lakritsfest

Elisabeth Johansson
Som bloggare för Lakritsfestivalen 2014 fick jag i onsdags testa årets Festivalmeny. Festivalkock i år är Elisabeth Johansson. Här ser ni korvarna som kommer finnas på Lakritsfestivalen 22-23 mars på Annexet vid Ericsson Globe. Det är lakritskryddad vildsvinskorv ’Svarta Bettan’ med surdegsbröd, grov senap, morotscoleslaw och picklad rödlök. Den innehöll lakritsgranulat vilket gav den en mustig och väldigt god lakritstouch. Min favorit!
Lakritsfestivalen 2014
Eller supergod räkmacka med lakritsaioli, ägg, sparris och tekaka på surdeg. Smaken av lakrits kommer här från roten så det är en väldigt lätt, subtil lakritssmak.
DSC_0020
Lakritsglaserad pulled pork med BBQ sås, Coleslaw och baguette
DSC_0039
Lakritsöl!
DSC_0002
Är ni sedan sugna på något sött så kommer det finnas Lakritspannacotta med hallonsås och kaka med lakrits och vit choklad. Så ni behöver inte vara varken hungriga eller utan lakrits då ni lunchar, fikar eller äter middag på festivalen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *