SPA på hemmafronten

SPA

Nu blir det lite egentid, egotid. så nöjd med badkaret jag köpte på Blocket. Har dock inte haft möjlighet att hinna bada själv. Magda sover de flesta nätter hos mig. hon har varit sjuk under de senaste veckorna och vaknat stup i kvarten, inte så roligt då att behöva kasta sig upp ur badkaret och lugna henne med ansiktsmask, hårmask, vattnet rinnade och nymålat lack. Men ikväll så! Jag har lyxkitet redo: Badtartlett från Rose & Co (älskar deras fina välgörande produkter) massor med kakao och Sheeasmör. Luktar ljuvligt av dem och man behöver inte smörja in med bodylotion efter. Dessa är från Tehuset Java. Min favorit hårmask till håret när det är torrt är Maria Nilas Palett. Jag har fastnat för Mavalas lack i färgen Sapporo 186 som är lite gammeldags rosa. Använder bara det för tillfället. Nu ner i badet! Skön söndagkväll på er!

Linda

0 kommentarer

  1. Hoppas du fick njuta av ditt spa tillfullo och vilka söta badtarletter. Måste smita in på Tehuset Java och unna mig ett par olika.

    • Fick faktiskt njuta av det i lugn och ro: Vaknade lite som en ny människa i morse. Så viktigt de där stunderna av egen tid, men svårt då man är själv med barnen. Men nu så! Tack för gullig kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *