Oleana & Friends – En liten sagolik butik på Östermalm

Oleana & Friends
Jag har upptäckt världens sötaste butik, med precis de klädesmärken som varit mina favoriter länge. Hade ingen aning om att Oleana & Friends fanns där på en sidogata från Biblioteksgatan mitt i Stockholm. Jag var inbjuden av min fina bloggkollega Diana, som ordnat det härligaste eventet. På Oleana & Friends hittar du inte bara Oleanas stickade kollektion, sidenkollektion och underbara plädar utan märken som Heart of Lovikka, Rosemunde, Holebrook, Ti-Mo, Cocorose och Calou. På bilden ser ni Jennic och hennes mamma Marianne som driver butiken tillsammans. Skulle lätt kunna tänka mig Jennics kofta från Oleana.
Oleana & Friends
Jag testade koftan/jackan från Holebrook, blev kär i den och den följde även med hem minsann. Den är helt underbar. Jag har flera Rosemunde linnen, men inte i de rosa tonerna ovan. De kändes så vårigt pigga och glada. Vägrade ha med mitt ansikte på bild eftersom jag har världens största munsår just nu. Vill helst bara gömma mig.
Oleana & Friends
Så cool modevisning med en ballerina, härligt annorlunda! På bilden till höger och vänster ser ni nytt från Heart of Lovikka och Cocorose ballerinas (precis sådana jag har). I mittenbilden kläder från Oleana.
Cred för de finaste fotona går till fina Ulrica, som också är min lakritsfestivalbloggkollega. Jag tog massor med foton, men på något sätt gick mitt minneskort sönder då jag tog ut det ur kameran, så jag kom inte åt ett enda foto. Så snällt av Ulrica att låna ut sina snygga bilder. TACK!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *