Maxa mellomyset och tävling

Mini Clubsandwich
Nu är det snart dags för final i Melodifestivalen 2014!! På lördag smäller det! Om ni vill mysa till det i stil med Matstugan, så rekommenderar jag mini clubsandwich, Krispiga kyckligbitar med smaskiga såser, quesadillas, djungelbål och små grönsaksspett. Det är vårt sätt att mysa järnet. Hur myser ni?
Nu kan ni vinna en fin goodiebag hos Loppi genom att visa hur du maxar mellomyset? Lägg upp en bild på instagram och tagga med ”loppimellomys”. Efter finalen dras en vinnare som får en härlig goodiebag från Loppi!
Vill ni ha fler mystips inför Mello så kika HÄR. Vi på Loppi röstar såklart på Lina som även hon är toppbloggare här på Loppi!
Heja Alcazar!!!

Linda

0 kommentarer

  1. massa gott som vanligt 🙂 ha en fin helg, krma kram å hoppas vi ses nåt snart igen, jobbar så in i bängen… kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *