Det var himmelskt

Barcelona

För ett år sedan, under Sportlovet, så tog Rose-Marie med mig till Barcelona på några fullständigt underbara dagar. Jag hade då bakom mig ett år som innehöll allt från en mycket blodig separation, omställningen till att bli ensamstående mamma, ett barn som haft kolik i några månader, sömnlösa nätter och vabbande med barnen utan uppbackning eller avlastning, återgång till att jobba 100% och ett ständigt ekonomiskt kämpande för att få det att gå ihop och aldrig ha råd att köpa något extra än mindre resa någonstans. Jag glömmer aldrig då Rose-Marie ringde och berättade att hon vunnit en resa och undrade om jag ville följa med. Jag grät mig igenom större delen av det samtalet för det kändes så otroligt. Så åkte vi då och vi hade de mest underbara dagarna i Barcelona.

Linda

0 kommentarer

    • Åh, tack! Vet du jag blir fortfarande alldeles tårögd när jag tänker på det hela. Den resan var så välbehövlig. Rose-marie är den finaste vän man kan tänka sig. I alla lägen. Kram och tack för din kommentar, den värmde!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *