Mat Hem med MatHem

MatHemMitt supertips för att ta sig igenom vabb, stress och brist på ork och idéer – Beställ hem maten via MatHem. Det har jag gjort sedan sommaren då Rose-Marie tipsade mig om dem. Jag är så tacksam att de finns: man klickar hem alla varor i lugn och ro, behöver inte bära tungt eller ha med sig trötta och hungriga barn i släptåg. Deras sida på nätet är underbart lätt att navigera runt i. Dessutom blir det inte dyrare. De har något som kallas leveranskort. Baskortet kan man köpa för symboliska summan, 1 krona. Då är alla leveranser ons-fre kostnadsfria. MatHemNu har jag för första gången klickat hem MatHems barnkasse med recept för 5 middagar baserat på 4 personer. Ska bli så skönt att slippa tänka på vardagsrecepten ett tag, hinna med att baka lite och satsa lite extra krut på helgmaten. Sedan ska det bli spännande också att se vad barnen tycker. Återkommer under veckan med bilder och så.

Linda

0 kommentarer

  1. Också testat Mathem. Fick min andra kasse i dag. Första var en barnkasse och tyckte att den var lite väl basic. Kanske mest för att Oliver är väldigt kräsen med maten just nu och det känns som vi lika väl kan laga mat som passar oss själva i första hand. I dag kom en ”vanlig” kasse. Ska bli spännande! Inte testat att köpa något annat men kan tänka mig att det är smidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *