Schyssta bananer

Schyssta bananer

God morgon! Jag har en ny widget. I högermarginalen finns nu den bilden ni ser ovan, Schyssta bananer! Det är Loppi som dragit igång en kampanj för ett snällare bloggklimat utan taskiga kommentarer, anonyma gliringar och helt enkelt dåliga vibbar. Jag stödjer det helhjärtat. Jag skulle själv aldrig skriva något elakt till någon annan bloggkollega. Jag har hitintills varit förskonad, men har bara väntat på den där gången när det kommer hända. Däremot har min nära vän Rose-Marie varit utsatt för det, och hon skrev om det för bara några dagar sedan i ett inlägg på sin blogg. Det var inte roligt någonstans att höra hur ledsen hon hade blivit, och det av kommentarer från just bloggkollegor. Om du också vill stödja Loppis kampanj så kan du läsa mer om den och ladda ner din egna widget på Loppis sida.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *