Besök från landet – Crêpes – Bus

DSC_0093…Eskilstuna är ju lite landet, väl? Simon, Matilda och lilla Love kom och grattade Annie med pompa och ståt. Hon fick så fina presenter! Spelet Diamanten stod jag för bara några dagar sedan i affären och tittade på, men kände att jag inte hade råd att köpa till henne just nu. Så fick hon det idag! Hon fick också ett paraply med prinsessor på, en liten bling-bling väska och en rolig kokbok för barn. PicMonkey CollageSom alltid så himlans mysigt när min bror kommer förbi. Det är livat värre och barnen hittar på så mycket bus, tallrikar åker i golvet, någon slår sig, de kramas, gråts efter nappen, utbrott här och där. Allt det där gör det så levande och härligt på något sätt (även om man är väldigt slut efter). crepes med köttfärsDet bidde Crepes med röra på nötfärs, grönkål och champinjoner toppat med cheddarost.DSC_0124Majskolvar, gurka och tomater med furikake på. Både jag och barnen älskar Furikake (Japansk strösselblandning på svarta och vita sesamfrön, alger och svarta vinbärsblad).DSC_0132Här är sekunden innan Love körde ner sin tallrik med maten på golvet. Men alla var nöjda och glad ändå:-)

Linda

0 kommentarer

  1. Åh, vad länge sen jag åt crepes. Det måste jag göra snart.

    Härligt med barn som leker och tycker om varandra, men man blir slut 🙂

    • Gott som bara den med crepes och bra att man kan förbereda. Man blir så varm i hjärtat då barnen kramas och är gulliga med varandra. Men de är rätt bra på att bråka till det också:-) Ha en toppenbra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *