Världens godaste plättar på födelsedan

PlättarDå man fyller år får man välja mat. Gör ni också så, eller är det bara jag som gör så med mina barn? Jag försöker alltid vara ledig med barnen på deras födelsedag, äta lunch på stan, låta dem välja en present från leksaksbutiken och oftast köper jag något klädesplagg till dem också. Det upplägget sätter verkligen guldkant på födelsedan för barnen. Annie valde plättar till middag, och det här är verkligen bästa, godaste plättarna. DSC_0020Hon och Magda proppade i sig. Till efterrätt hade Annie bestämt att de skulle ha chokladpudding. Det blev lite lustigt för Magda har nog inte testat chokladpudding tidigare så hon försökte dricka den och förstod ingenting när det inte gick. DSC_0040

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *