Imorgon är en ny dag

DSC_0228Den här dagen alltså. Magda var vaken mer eller mindre hela natten. Jag har burit omkring henne i min famn och hon har gallskrikit sig till sömns. Så förskola och jobb var bara att glömma. Annie tycker det är så sorgligt att hon aldrig är sjuk så hon får vara hemma, så jag lät henne vara hemma med oss. Vi gick till doktorn och jag sa att jag misstänkte öroninflammation. När han tittar henne i örat så ser han riktigt förvånad ut och säger att det faktiskt är öroninflammation. Alltså…Därefter har Magda vägrat sova, haft utbrott på utbrott, sparkat och slagit mig och Annie, vägrat äta, skrikit efter kakor, glass och godis. Hon ville se Emil. Jag satte på filmen. efter 10 minuter har hon tröttnat och drar ut vattenfärger. Så, i den stilen har precis hela dagen varit. Inte blir det bättre av att jag är så trött att jag mår illa. Men imorgon är en ny dag…

Linda

0 kommentarer

  • Tack fina du! Du är så bäst. Den gångna natten sov barnen bättre än någonsin. Det är ofta så att när det är som värst så vänder det, tur det! Ps. Maila mig din adress så kommer boken med posten:-) Varmaste Kramen

 1. Puh kämpa Linda! Tuff ålder på Magdis , hoppas denna natt blir bättre för er! Ger du ipren el dyl? Kram

  • Magda hade inatt världens bästa natt, tur det! Hon fick näsdroppar och alvedon innan läggdags. Håller tummarna för att det nu ska bli bra, i alla fall gå åt rätt håll. Kram

 2. Hej!

  Usch, vilken hemsk natt! =( Hoppas verkligen att denna som kommer blir bättre.

  När jag var liten var jag och båda mina syskon ”öronbarn” och hade ungefär 10 öroninflammationer per år, tills vi blev 6-7 år… Mamma och pappa hade det tufft! 😉

  Ett tips som jag vill ge är kanske lite konstigt, jag vet !

  Linda in (passande med ditt namn!) en liten bit skalad vitlök i en steril kompress, eller liknande material, och stoppa i barnets onda öra. Tejpa med ”kirurgtejp” över, så att paketet sitter kvar.

  Ja, det låter HELKONSTIG, men vi upplevde iallafall alltid att det funkade… =) Sen om det är inbillning, placebo, eller inte, det vet jag ej. Värt ett försök iallafall! 😉 Mina syskon och jag har fört det vidare på våra barn. Där är bara ett barn (av sju möjliga) öronbarn, tack och lov!

  Sov gott i natt, alla tre!

  Önskar att jag kunde hjälpa er på något sätt!

  • Tack underbara du! Den gångna natten var allting så bra, de sov båda genom hela natten och var så söta nu på morgonen. Allt förlåtet:-) Ja ska testa ditt tips med vitlök i örat inatt. Gillar sådana mormorstips. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *