Är ni nyfikna på Efterrätten?

Chokladfondant på häääärlig mörk choklad med en touch av kaffe, toppade med spritade hallon, vispgrädde och hackade pistagenötter. Till det portvin – Kopke fine ruby porto. Det var så gott att jag inte lämnade en smula. Den var frasig på utsidan och rann inuti. Recept kommer snart!
Filip hade förberett och hällt allt i spritspåse. Annie fick smaka lite på fingret, gott tyckte det lilla chokladmonstret. Jag fick också smaka;-)
Jag fick hjälpa till lite att ta ut den färdiga chokladfondanten. Det här är ju den perfekta efterrätten!
Han blandade hallonen med lite konjak, florsocker och citron.
Sen åt vi så vi stod i 4 hörn-VERKLIGEN!

Linda

0 kommentarer

  1. Åhh va underbart gott det såg ut 🙂

    Förstår att hela kvällen var minnesvärd!

    Tack för en jättebra blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *