Jag och fd sambon gjorde en fin 3 rätters påskmiddag på söndagen som vi åt tillsammans med barnen. Blev så gott allt! Kan verkligen rekommendera vår middag till påsk.
Det blev dessutom så fint eftersom jag använde min älskade moster Gunilla Råbergs keramik. Hon har i stort gjort allt på bordet utom de tallrikar vi äter på, t o m den lilla hönan och äggkopparna på bordet är hennes. Så härliga fat och skålar, eller hur! Om ni vill se mer av hennes fina saker så gå in HÄR eller kika in på butiken Blås & Knåda här i Stockholm.
Här är menyn (recepten kommer inom de närmsta dagarna):
Räkor med melon, babyspenat och ljummen parmesansås
*
Lammstek späckad med vitlök, citron och parmaskinka med en sås på rödvin. Till det filodegskorgar med potatismos och chevre
*
Lavendelcupcakes med nutellafrosting
Lammstek med ett täcke av parmaskinka, rosmarin, citron och vitlök. Den gick totalt hem hos Annie. Hon åt 5 skivor.
Röd vinbärsgelé perfekt tillbehör till lamm
Filodegskorgar gör du lätt i stora muffinsformar. Vi fyllde dem med potatismos med rosmarin och en stor skiva getost ovanpå.
Förätten blev räkor med två sorters melon, babyspenat, lite rödlök och en parmesankräm. Fräscht med smakkombinationen av sött och salt.
Lavendelcupcakes med Nutellafrosting!
Gissa om vi var mätta efteråt?! Proppmätta!
Jösses så mycket gott! De där filokorgarna lät ju supersmarriga!!
oh, så gott! Den förrätten hade jag gärna satt tänderna i. Recept, recept=)
Filodegskorgarna ser supergoda ut och lavendelcupcakes, yummy 🙂 Kram