Vi grillade igar kväll pa balkongen i underbart varmt väder och med fantastisk utsikt. Min väninna gjorde en otroligt god quiche med getost. Testa själva. Potatissalladen är en klassiker som hon och jag har gjort sen länge. Receptet till potatissalladen kommer hemma.
Ni gör den lätt och det tar ingen tid alls, i stort sett.
Du behöver:
Paj (vi använde smördeg i rulle fran affären)
150 gr bredbar getost (färdig pa burk)
1 msk olivolja
1 tomat
skivbar getost (lagom för att räcka till varje tomatbit)
Rosmarin
salt
Gör sa här:
Sätt ugnen pa 200 C
Lägg smördegen i en pajform, gärna med ett bakplatspapper under som klipps till i kanterna. Man kan lätt lyfta ur pajen ur formen och inget kladd att diska.
Blanda bredbara getosten med olivolja och lite salt. Bred ut i formen. Skiva tomat och täck hela formen. Skiva över en liten bit getost till varje tomatskiva. Strö över rosmarin (gärna färsk).
In i ugnen i ca 10-15 minuter.
Efterrätten blev självklart en desserthare gjord som en sachertorte med hallon och aprikossylt och huvud av marsipan. Otroligt ljuvligt god.
Wow, ser och låter helt underbart:-)
Måste testa quichen, kram
Wow, ser och låter helt underbart:-)
Måste testa quichen, kram
Vilka fina bilder!
Kram Gunila