Veckomeny barnfri och koladipp med frukter och bär

Veckomeny

Veckomeny barnfri och koladipp med frukter och bär: Gazpacho, olivstekt torsk med vattenmelonsallad, thaisallad med cashewnötter och kyckling och pasta med salsicca och fattigmansparmesan. Den här veckan är inriktad på mer vuxenmat. Det är min vecka utan barn. Jag kommer dock ha dem på onsdag då det är avslutning för min äldsta. Då har jag en ledig dag med barnen. Längtar verkligen redan. Vi har stora planer. 

Följ med i veckan på bloggen så ska jag lägga upp allt det som inte hunnits under den senaste veckorna då det har varit betygssättning, nytt jobb, avslutningar hitan och ditan. Följ även med på Instagram så kommer ni få se en hel del roligt i veckan. Jag ska besöka en ambassad som jag aldrig tidigare har varit på, det blir champagneprovning och middag på nya spännande oprövade ställen. 

Veckomeny och koladipp till frukt och bär

Gazpacho med brödkrutonger

Olivstekt torsk med vattenmelonsallad

Thaisallad med cashewnötter och kyckling

Pasta med salsicca och fattigmansparmesan

Koladipp dessert

En riktigt oemotståndlig dessert är att göra en Koladipp med färska frukter och bär

Ta de bär och frukter som är dina favoriter och gärna i säsong. Det blir farligt gott detta. Men det vägs upp att du får i dig nyttigheter också. 

Det var allt för den hära veckoomgången. 

Ha en finfin vecka

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *