Vi sprang duktigt i backen igår kväll, sex snabba upp i brant backe, sedan över till Jessica för Pasta Norma. Aldrig hört talas om den pastan tidigare, men nu ska jag göra den. Det är pasta med aubergine, ricotta och annat gott. Fantastisk pasta. Passar bra med vinet jag tog med också, Allegrini Valpolicella Superiore (Art.nr: 6010).
Jessicas barndomskompis Nicole kom även hon förbi. Hin hade varit och tittat på lägenhet i vårt område. Hoppas så att hon flyttar hit, bästa området. Och nu tog det fart. Jessica och Nicole lärde mig under kvällen Kebabdansen och Gräsklippardansen.
Kebabdansen hade Jessica kört på Årets Kock, efterfesten. Där hade den tydligen gjort succé bland vissa kända kockar som Jessicas lyckats få att ta rollen som kebab. Du gör så här, den ena parten är kebab och snurrar runt runt och den andra låtsas-karva köttet från den snurrande kebaben. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge.
Gräsklippardansen, minst lika crazy, och den kan jag knappt förklara. Den går ut på att du drar igång gräsklipparen och sedan halvt vänder dig om och gör en ’Hej-gest med handen’. Alltså.
Till dessert hade Jessica med bakelser från Magnus Johansson Bageri & Konditori. Hon hade fått med sig dem då hon varit på möte med Magnus Johansson på dagen. Nu är det ju även så att Magnus Johansson har en son i samma klass som Annie. Men inte har det resulterat i att jag har fått några bakelser inte. Har hört att deras fröken fått semla från honom dock. Vissa privilegierade.
Nom Nom Nom