Veckomeny och Örtsmör till grillat

veckomeny

God morgon vänner. Min sista jobbvecka. Hur ser det ut för er? Den här veckan är det full fart framåt. Jag ska på roligt, lyxigt event ikväll, på onsdag ska jag också på lyxig grej. Ni får se. Annie har avslutningspicknick på skolan på tisdag. Ja, och jag måste skaffa en ny telefon. Min Iphone håller på att helt lägga ner allt. Jag kan inte stänga av skärmen, ni vet knappen däruppe till höger. Den är helt stum. Har haft min nuvarande i exakt två år.

Mango, feta och bönor i somrig sallad

Olivstekt torsk med vattenmelonsallad

Kycklingburgare med mangodressing

Grillade korvar i tunnbröd – Väldigt enkelt , väldigt gott

örtsmör

Passar på att tipsa om supergott örtsmör, fyra olika. Nu är det bara på med grillen, eller fram med grillpannan.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *