Veckomeny

Den som väntar på något gott…

Veckomeny

Tro mig, jag ansträngde mig som bara den för att hinna få in veckomenyn igår, men det bara fanns ingen tid. Långhelgen bara försvann. Dels var vi sysselsatta hela dagen med att träffa vänner både här och där, jag rättade också en massa Nationella Prov. Sedan var jag tvungen att ta tag i vissa mindre roliga saker som tog all min energi. Är idag trött men känner en lättnad över att ha tagit beslut som måste tas. Här har ni i alla fall en toppenmeny för veckan:

Parmesanomelett med örter – Matigt och gott på lättast sätt

Lammfärsgratäng – Härlig smak av mild curry

Medelhavslax – Allt-i-ett-rätt väldigt praktiskt och smakrikt

Thainspirerad sallad med kyckling,cashewnötter, picklad rödlök – Gudomligt god

En av mina absoluta favoritkladdkakor genom tiderna är denna Limekladdkaka med Limeyoughurt, gör garanterad success! Ha en fin vecka. Själv ska jag på SHINE med 4Good ikväll, senare i veckan ska jag på ostprovning och på fredag After Work på stan med vänner. Blir bra, men just nu vill jag bara sova igen några timmar.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *