Morgonträning med Spark i baken och Fazer

Fazer rotfruktsbröd

Intensivträning 7:30? Jo, gärna om man blir peppad och ledd av Terese och får en sådär fantastisk frukost efteråt som Fazer bjöd på. Ni ser själva en del av frukosten. Det är Fazers nya Rotfruktsbröd: Det med rödbetor, bönor och morot till vänster och det med palsternacka, morot och bönor till höger. De har helt enkelt plockat bort en del av vetemjölet och istället tillsatt rotfrukterna. Så saftigt och gott och dagen till ära fyllda med massa gott.

DSC_0581

Men först träningen som Terese innan kallade ’lite lätt träning’. Jag var alldeles svettig, slut och högröd i ansiktet efter det här passet. En slags intervallträning där vi gjorde olika övningar i 45 sekunder och sedan bytte sida och övning i snabbt tempo. Fast det var så svårt att komma upp vid 6 snåret för att åka in till stan, så var det så värt det!

Frukost

Det här var bästa möjliga starten på en dag: Rotfruktsbröd, rödbetsjuice (med apelsin), granola

Fazer

Vi gick hem med en påse fylld med rotfruktsbröd och två överraskningar, ni ska få se!

DSC_0599

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *