Städdax

skona ICA städa tvätta putsa

Jag älskar när det är nystädat, rent och fräscht hemma, men jag gillar inte så mycket att städa, för att vara ärlig. Men när man får ett sådant här kit budat till sig så blir man bara taggad att sätta igång med att feja och putsa. Lite lustigt hur glad man kan bli av massa städgrejer. Färgerna på Microfiberdukarna är så uppiggande att jag genast slängde mina gamla urtvättade. Allt kom från ICA och Skona. Alla Skona produkter är framtagna för att minska miljöpåverkan och uppfyller kriterierna för miljömärkningar. Dofterna: Vattenlilja, Havsbris och Sommardagg och Vildblom luktade ljuvligt. Men jag gillar också att de har så många parfymfria produkter eftersom min dotter lätt får eksem.

Coolt tips på hur man neutraliserar de många lukterna i kylen runt julen är att ställa in ett glas med kolsyrat vatten i kylskåpet. Bubbelvattent tar effektivt bort oönskade odörerna.

skona ICA städa tvätta putsa

Redo för julfint här hemma!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *