Nyheter hos Yankee Candle

yankee candle_yankee_candle_doftljusFastnade hos Yankee Candle länge på Formex mässan. Har alltid drömt om ett Yankee Candle, men faktiskt aldrig ägt ett. Titta på deras sommarnyheter i Frui-a-licious serien. Skulle vilja ha alla. Black plum Blossom luktade gudomligt blommigt med inslag av mysk och vanilj.DSC_0320Citrus Tango kunde jag med svårighet slita mig ifrån. Hur härligt fräsch som helst. Dessutom kommer en som heter Margarita time. Ska fixa bild på den. Vill ha!DSC_0318Här några av deras gamla godingar ur Food & Spice och Fruit serien som luktade helt underbart: Paradise Spice med doft av banan, krämig vanilj, kanel och kryddnejlika, Sicilian Lemon som luktar sött och fräscht på samma gång. Mango Peach Salsa kunde jag faktistk inte motstå och ett litet lite yankee candle fick äntligen följa med hem.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *