Helgen Hå Hå ja ja…

Hur var er helg? Min var barnfylld och barnfokuserad. Lördagen klipptes Magda för första gången hos frisören och hon var på topp. Var orolig att hon skulle vägre, vråla och snurra runt på huvudet. Snurrade på huvudet gjorde hon, men det gick ändå sååå bra. Sedan åkte vi till min vän som har barn i samma ålder. De stojade som bara den. Det bakades av mandelmassa, marsipan och karamellfärg, hur roligt som helst (Magda åt det mesta snarare än bakade).
Kan inte med ord beskriva hur underbart det är när någon annan lagar mat till mig! Dessutom en hel dag! Vi lunchade på knäckebröd med kallrökt lax och hovmästarsås, fikade saffranscheesecake och till middag blev det Fläskfilé i senapssås.
Hann även skicka iväg ett stort paket till min bästis och hennes familj i Schweiz. Här en del av det jag skickade. Söta kläder från Lindex i mjukrosa och lite bling bling och naturligtivs min väns svenska favoriter: Chokladfabrikens lakritschokladkola och en mix av Pärlans kolor. Har ni skickat någar paket i år?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *