Luciafirande med hinder och uppmuntrande duschkräm

Luciafirande på barnens förskola igår, gick sådär. Precis då de skulle börja sjunga började Annie kaskadkräkas. Magda blev rädd och skrek i högan sky tillsammans med Annie. Det var bara att knalla hem med en nedkräkt Lucia och en storgråtandes tomtenisse. Det verkar dock som att det var nervositet snarare än magsjuka, för Annie repade sig rätt fort.
Det muntrade upp enormt med ett roligt bud med fruktigt doftande duschkräm, schampo, balsamspray och ett rör med D-vitamintabletter. Det är ICAs eget apotekssortiment Cura som nu lanserar roliga barnprodukter. Underbara!
Det var direkt in i dusch och badbalja med barnen och Magda vägrade släppa duschkrämen. Kanske inte så mycket Luciakänsla, men väldigt mysigt blev det ändå och väldigt gott luktade de båda två.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *